Siglinde Maria Lunde inntar rollen som ny Kommunikasjonsansvarlig i Nettbureau.

Gullkorn-vinner blir Kommunikasjonsansvarlig i Nettbureau

Gullkorn-vinner blir Kommunikasjons-ansvarlig i Nettbureau

Denne uken inntar Siglinde Maria Lunde rollen som ny Kommunikasjonsansvarlig i Nettbureau.

Rollen som Kommunikasjonsansvarlig innebærer brede ansvarsoppgaver innen PR, sosiale medier, innhold og markedsføring.

Gullkorn-vinner

Siglinde har tidligere jobbet deltid i Nettbureau, mens hun gjorde ferdig masterstudiet Strategic Marketing Management ved Handelshøyskolen BI i Oslo.

På toppen av jobb og studier har hun klart å lansere sitt eget klesmerke og deltok i 2015 i Gullkorn, der hun vant studentprisen med et PR-case for SpecSavers.

- I et lite selskap som Nettbureau trenger vi allsidige mennesker som trives med å få mye ansvar og som kan ta initiativ innen flere fagfelt. Siglinde har demonstrert at hun er godt egnet til en slik rolle og har i tillegg en herlig positiv energi, sier Gulbrand Øverbye, Produktansvarlig i Nettbureau.

- Vi er veldig glade for at Siglinde vil tre inn i en full stilling hos oss nå som hun har gjort ferdig studiene og gleder oss til å se hva hun utretter, avslutter Øverbye.

HEKNE

Ved siden av jobben i Nettbureau kommer Siglinde til å fortsette å videreutvikle klesmerket HEKNE, som hun startet sammen med besteveninnen Anja for noen år tilbake.

Klesmerket bruker kun resirkulerte eller økologiske materialer, og har som mål at plaggene skal ha et design som holder seg i mer en én sesong, for å begrense overforbruk. HEKNE har blant annet fått oppmerksomhet i D2 og Stella.

- Super arbeidsplass

Fremover vil hun bruke det hun har plukket opp gjennom studier og egen virksomhet til å videreutvikle Nettbureau sin portefølje av merkevarer.

- Nettbureau er en super arbeidsplass med masse hyggelige folk, og jeg gleder meg til å kunne bidra med kompetanse og ideer på fulltid, oppsummerer Lunde.