Om oss

nett|bureau
[ nett:byrå:´ ]

Sammensatt ord:

Nett - se [internett]
Bureau - fra fransk: Opprinnelig ‘grovt ulltøy, vadmel’. Siden om bord kledd med vadmel, ‘skrivebord’. I nyere tid også om sted med mange skrivebord, ‘kontor, avdeling’.

Nettbureau er et norsk teknologiselskap med vanskelig navn, mange datamaskiner og høyt kaffeinntak. De siste årene har vi etablert oss på Financial Times’ liste over de 1000 raskest voksende selskapene i Europa.

Vi lager, eier og driver en rekke nyttige digitale tjenester (og noen unyttige, slik som Bæ.no). Sannsynligvis har du prøvd flere av tjenestene våre uten å vite at du var på en Nettbureau-side. Det lever vi greit med. Det er merkevarene vi bruker mest energi på å markedsføre – akkurat som «le Bureau» liker vi å operere i bakgrunnen.

I årenes løp har vi spesialisert oss på produkt- og tjenestesammenlikning, som gjør det lettere for privatpersoner og bedrifter rundt i verden å finne frem til riktig leverandør og produkt. Ja, du leste «verden» – vi har nemlig tjenester i Norge, Sverige, Danmark, Spania, Italia, Frankrike og Tyskland.

Nettbureau AS
Jens Bjelkes gate 12
0562 Oslo

Nettbureau