Er du journalist og vil snakke med oss?

Kim Arne Hammerstad og Gulbrand Øverbye hos Nettbureau

Vi slår gjerne av en prat med pressen, enten det skulle være om en av bransjene vi jobber innenfor, om gründerlivet eller spesifikt en av merkevarene våre. Ingen spørsmål er for store eller for dumme – og siden flere av oss har bakgrunn fra mediebransjen legger vi ære i å svare raskt og grundig.

Kim Arne Hammerstad

Kim Arne er kommunikasjonsansvarlig i Nettbureau og kan svare på spørsmål rundt de ulike merkevarene til Nettbureau. Kim Arne har god oversikt over hvem i Bureauet som har spisskompetanse på alle tenkelige tema, derfor kan det være et greit utgangspunkt å begynne med å kontakte ham.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 93 40 17 15

Gulbrand Øverbye

Gulbrand er utdannet siviløkonom, og er blant gründerne av Nettbureau. Han kan uttale seg med pondus om alt fra meglerbransjen og privatøkonomi til varmepumper og boligalarmer, i tillegg til at han har førstehåndserfaring med det å være gründer. Dessuten er han veldig hyggelig.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 932 52 835

Nettbureau AS
Jens Bjelkes gate 12
0562 Oslo

Nettbureau